Hoera en de beste wensen

Eind augustus is onze dochter Frederique geboren. Een prachtig meisje, het gaat erg goed met haar. Het leven met drie jonge kinderen begint steeds beter vorm te krijgen. Het vraagt wat organisatietalent, de nodige tijd en energie en natuurlijk heel veel liefdevolle aandacht, maar dan krijg je er ook veel gezellige en leuke momenten voor terug.

En daar heb ik even de tijd voor genomen. Verlof heet dat. Verlof van werk, zo voelt dat ook. Ondertussen is de tijd voorbij gevlogen en is het werkende leven ook weer begonnen. En van werken word ik ook gelukkig.

Dit jaar wil ik een aantal berichten schrijven over interessante ontwikkelingen als het gaat om het gebruik van de iPad en de nodige apps op school en thuis, voor rekenen/wiskunde. Deze maand nog verschijnt het eerste bericht op dit blog, dat in een ‘nieuw jasje’ is gestoken.

Veel onderwijsplezier in 2015 toegewenst!

Martine den Engelsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s